70 70 24 24 - Vi sidder klar til at hjælpe

Værd at vide

 

Alle produkter i vores sortiment er nøje udvalgt, så de lever op til de høje krav, vi stiller for overhovedet at føre dem. Kort sagt - vi leverer kun kvalitetsprodukter.

 

Vi har særligt udvalgt en stribe produkter inden for hvert af vores produktområder – og på den måde har vi et bredt sortiment af modeller, der dækker ethvert behov.

 

Kend dine behov
Når du skal investere i ny vaskemaskine, fladskærms-TV eller anden elektronik til dit hjem, er det vigtigt, at du får valgt den rigtige model i forhold til dine behov. Det vil være ærgerligt at ende med en topbetjent vaskemaskine med lav kapacitet, som slet ikke lever op til dit vaskebehov. Eller for eksempel ende med et fladskærms-TV, der faktisk er for lille i forhold til, hvor langt du gerne vil sidde fra det.

 

Al den hjælp du behøver
Men du behøver ikke at vide en masse på forhånd for at vælge rigtigt – hos D|E|R får du al den hjælp, du behøver. Klik på nedenstående produktområder for råd og vejledning – og brug vores ordbog til at få styr på nogle af de tekniske begreber, så du kan vælge netop det produkt, der passer til dit behov. Og er du i tvivl, er du altid velkommen til at ringe og få hjælp fra vores salgskonsulenter på telefon 70 70 24 24.