70 70 24 24 - Vi sidder klar til at hjælpe

Vaskemaskine

Tjek energimærket, når du vælger din vaskemaskine - det betaler sig.

Mærket fortæller også om blandt andet centrifugeringsevne og lydniveau. Og det er værd at tjekke, hvis maskinen skal stå i nærheden. 

Tørretumbler

Hvilken type tørretumbler skal du vælge?

En aftrækstørretumbler, der afgiver fugten via en aftræksslange ud gennem muren? Eller en kondenstørretumbler, der ikke kræver aftræk? Uanset hvad du vælger, gør vi det nemt, fordi vi leverer og sætter det hele op for dig.

Toerretumbler.jpg

Opvaskemaskine

Opvasken skal væk, men hvor god plads har du til en opvaskemaskine?

Vi har samlet opvaskemaskiner i alle størrelser - fra de traditionelle opvaskemaskiner til smalle modeller og bordmodeller. Tjek energimærket, før du vælger. Her kan du også se, hvor meget maskinen støjer, mens den tager opvasken.

Køleskab

Dit køleskab er på arbejde døgnet rundt, så det kan virkelig betale sig at tjekke energimærket. Jo flere plusser, der står efter A'et, jo mindre strøm bruger det.

Og her hos os får du selvfølgelig mange modeller og størrelser at vælge imellem. Også kombiskabe med frys.

Fryser

Skabsfryser eller kummefryser, stor eller lille?

Vi har udvalgt en hel stribe kvalitetsfrysere, du kan vælge imellem. Husk at kigge efter plusserne på energimærket - jo flere, der står efter A'et, jo bedre bliver din fryseøkonomi.

Komfur & Ovn

Vil du gerne kunne bruge alle typer gryder og pander, skal du gå efter et glaskeramiske komfur. Er det vigtigere for dig, at det lynhurtigt bliver varmt, anbefaler vi induktion.

Hos os finder du også den multifunktionsovn, du har brug for - med over- og undervarme og grill. Og med varmluft, så du kan fylde ovnen med flere plader på én gang.