70 70 24 24 - Vi sidder klar til at hjælpe

TV

Fladskærm, LED, Ultra HD, Smart TV - hvad betyder alle betegnelserne, og hvad skal du vælge?

Vi vil gerne gøre det nemt for dig. Derfor har vi samlet de modeller, vi selv foretrækker. Kvalitetsmærker i forskellige størrelser med forskellige features. Og vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål.

TV TV.jpg

Streaming

Benene op og frem med alle de bedste film og serier.

Men er du til Android eller iOS? Hvad giver den bedste billedkvalitet? Hos os får du noget at vælge imellem, så du bliver klar til Netflix, HBO, Viaplay, DR TV, TV2 Play og alle de andre. Lige når det passer dig.

Elsker du bragende stor surround sound, foretrækker du en kompakt løsning, eller går du efter den elegante version med trådløs lyd i alle rum?

Kig dig omkring, find din favorit, og husk: vi leverer  og kører ikke igen, før det det hele spiller!

Lyd LYD.jpg

Blu-ray

Blu-ray er filmoplevelser i absolut topklasse med Full HD op til 4K kvalitet. Knivskarpe billeder, bløde bevægelser og detaljer, der springer ud af skærmen - nærmest som at være der selv.

Hos os finder du helt sikkert en, der passer til dig - også hvis du vil forbinde trådløst med alle dine øvrige devices.

Om os

Siden 1970 har vi arbejdet for, at du kan få finansieret det, der betyder noget for dig. Samtidig har det været lige så vigtigt for os at give dig seriøs og personlig vejledning. Det gælder også i dag, hvor vores mange medarbejdere hver dag hjælper og svarer på spørgsmål fra kundecenteret i Odense. Hvis du, udover lån, også har behov for nogle af markedets bedste produkter, tilbyder vi både rådgivning og finansiering af dette.

Læs mere om D|E|R Privat Finans >>