70 70 24 24 - Vi sidder klar til at hjælpe

Om DER Privat Finans

Om D|E|R Privat Finans

Vi er din leverandør af større frihed!


Levering


Vi vil gerne gøre det så let som muligt for dig, når du handler hos D:E:R – derfor leverer vi dine nye produkter direkte hjem til dig. D:E:R leverer indenfor Danmarks grænser til alle brofaste områder i Danmark.

 

Er du ikke bosiddende i Danmark, men ønsker du alligevel at indgå en aftale på kontantkøbsbetingelser hos D:E:R så ring til os på +45 70 70 24 24.

 

Du skal være opmærksom på at du selv skal afhente eller sørge for afhentning af din ordre på vores lager på Østergade 56, 5000 Odense C, DK

 

Installering


Du skal ikke røre en finger. Forudsat at dine el-installationer er lovlige, monterer vi dine nye produkter og kontrollerer, at det hele fungerer.

 

Fleksibel finansieringstid


Du aftaler med vores kundeservice, hvilken betaling der passer bedst til dig og din økonomi. Om du vil betale over kort eller lang tid er op til dig.

 

Lav bindingsperiode


Hvis du lejer produkter, binder du dig kun for 6 måneder. Du er selvfølgelig velkommen til at leje produktet i længere tid, eller du kan f.eks. bytte til et nyt produkt.

 

Kendte mærkevarer


Vi har udelukkende kendte kvalitetsmærker fra anerkendte leverandører i vores sortiment, så alle vores produkter lever op til tidens samt vores kunders krav og behov.

 

Professionelle montører


Dine produkter leveres af vores veluddannede montører, som også sørger for montering. Vi tager emballagen med retur, så du sparer en tur på genbrugsstationen.

 

Service og rådgivning

 

Vores kundeservice-medarbejdere rådgiver dig gerne om alle vores produkter.

Vi kan give dig mange gode grunde til at vælge os.

 

Kunderne værdsætter det store og spændende udvalg, fleksible løsninger, levering og installering og ikke mindst en hjælpsom kundeservice.


Hos os er god kundeservice nemlig altafgørende, og derfor kan du altid få fat i os. Vi er klar til at give dig seriøs vejledning alle ugens syv dage fra 8 - 19. Ring til os på 70 70 24 14 - så sidder vi klar til at hjælpe dig.

 

 

Om Leasy