Tivoli Audio Cube trådløs højtaler sort
Før musen over billedet for at zoome
Tivoli Audio Cube trådløs højtaler sort
Tivoli Audio Cube trådløs højtaler sort
Tivoli Audio Cube trådløs højtaler sort

Tivoli Audio Cube trådløs højtaler sort

ART Cube fra Tivoli er en moderne og kompakt trådløs højttaler, der kombinerer det stilfulde med den nyeste teknologi.

Betjening og afspilning:
Med multirumskonfigurationen kan du afspille forskellige ting på forskellige højttalere samtidig. Der er en mute-knap, så en anden højttaler kan tilføjes en aktiv højttaler eller gruppe af højttalere, eller til afbryde en højttaler fra en gruppe eller fra en anden højttaler, mens den spiller. Desuden kan højttaleren med et tryk på en knap hurtigt og nemt spille musik i hele huset.

På bagsiden af Cube kan du styre indstilling for source, volumen og konfiguration. Det berøringsfølsomme logo øverst på højttaleren styrer pause- og afspilningsfunktionen. Du skal bare stryge over logoet med en finger.

Enkel opsætning:
Højttaleren har en enkel opsætning, og kan straks tages i brug som Bluetooth-højttaler. Du kan desuden downloade Tivoli Audio app'en for en avanceret oplevelse med CUBE på dit trådløse netværk.


Ved et samlet produktkøb på 1.799,-. Løbetid 62 mdr. Fast årlig debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb er kr. 2.194,-. ÅOP er 23,84%. Den månedlige ydelse er kr. 59,-. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 3.656,-. Samlede kreditomkostninger kr. 1.462,-. Beregningen er inkl. levering og Installering på kr. 395,-. Oprettelse 176 kr. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.
PR. MÅNED
59,-
Kontant: 1.799,-
Køb på finansiering og betal med et fast lavt månedsbeløb. Køb kontant og betal ved levering.
Sådan handler du hos D:E:R
Specifikationer
Sammenlign produkter
Antal højttalereTrådløs højttaler med Bluetooth, Streaming og Spotify Connect
Bredde, cm11,0
Højde, cm11,0
Dybde, cm11,7
Vægt, kg1,4
Du betaler 0 kr. ved levering og vi sætter det hele op for dig uden merepris
70 70 24 24
© 2020 D|E|R Privat Finans (D:E:R A/S) CVR 19162494     Østre Stationsvej 1-5     5000 Odense C     Tel. 70 70 24 24     der@der.dk     Sitemap     Persondatapolitik