Nyttige ord og udtryk

Behøver du en forklaring på tekniske begreber, som vi bruger i produktbeskrivelsen kan denne oversigt måske hjælpe dig. Tryk på et af bogstaverne herunder og få en liste over ord på det valgte bogstav.

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å
Ord Beskrivelse
Access-fingertouch-betjeningen Access-fingertouch-betjeningen på denne lækre kogesektion gør det intuitivt at vælge varmetrin – du skal bare røre panelet og lade fingeren glide direkte til den ønskede indstilling.
AeroPro Silent mundstykke AeroPro Silent mundstykke er specielt optimeret til effektiv rengøring på tæpper og alle gulvtyper.
Aftrækstørretumbler Modsat en kondenstørretumbler kræver en aftrækstørretumbler en aftræksslange ud gennem ydervæggen til at udlede luft igennem. Vandet fra vasketøjet udledes via en slange til afløb.
AirDrop Nem fildeling: Med AirDrop kan du udveksle fotos, videoer, websteder, lokaliteter og meget mere med andre iOS 7-enheder i nærheden. Funktionen fungerer via Wifi og Bluetooth.
Aktiv 3D Der vises skiftevis billeder til henholdsvis højre og venstre øje. Det er de aktive 3D-brillers funktion at skiftevis lukke for højre og venstre øje, så man derved oplever to forskellige billeder. Når disse billeder sammensættes af hjernen, vil det opfattes som tredimensionel dybde.
Allergi-funktion Hvis du er allergisk over for vaskemiddel, kan du med allergifunktion tilføre ekstra vand under skylningerne for at fjerne alle spor af sæbe. Du kan også skylle tøjet nogle ekstra gange. Hvis du er allergisk over for husmider, skal du huske, at husmider overlever temperaturer under 60 grader, så jo varmere du vasker, jo bedre.
Ambilight Ambilight skaber et blødt lysskær omkring skærmen, som følger handlingen på skærmen. Du kan justere effektens intensitet og programmere Ambilight til at fungere perfekt uanset farven på den væg, lyset kastes op på – så det passer ind i enhver indretning. Ambilight findes kun ved udvalgte Philips-TV.
Antikrøl-funktion Med funktionen antikrøl i tørretumbleren kan du reducere krøller og folder i dit vasketøj til et absolut minimum. En nedkølings-funktion ved slutningen af vaskeprocessen får tøjet til at krølle mindre. Under og efter centrifugeringen bliver tøjet langsomt drejet og løsnet, hvilket resulterer i færre krøller.
Aquasensor Aquasensor sørger for at skylleresultatet altid bliver bedst muligt og sparer automatisk på vandet tiden - og pengene. Alt efter hvor snavset skyllevandet er, kan aquasensor både reducere og tilføje skylninger.
AquaStop AquaStop er din sikring mod vandskader. En elektrisk sikkerhedsventil registrerer selv små mængder vand, og sørger omgående for at lukke for vandtilførslen. Maskinens pumpe starter desuden automatisk, hvis vandet stiger for højt inde i tromlen. AquaStop sørger altså for, at vandet hverken kan løbe ud eller oversvømme maskinen.
Autofokus Automatisk skarphedsindstilling på videokameraer og kameraer, der betyder at kameraet selv stiller skarpt på det centrale i motivet.
Automatisk gryderegistrering Den automatiske gryderegistrering er din sikkerhed for, at kogezonen ikke tænder og varmer, hvis ikke der er påsat kogegrej af metal på pladen - også selvom der er valgt varmetrin.
AUX Engelsk forkortelse for Auxiliary device, dvs. en ekstra enhed. På en forstærker sidder der ofte fordefinerede ind- og udgange til CD m.m., men også en AUX-indgang for tilslutning af uspecificerede enheder.
AV-tilslutning Audio/Video - direkte indgang på video og TV, den giver bedre optagelser og afspilning end antennetilslutning.
© 2020 D|E|R Privat Finans (D:E:R A/S) CVR 19162494     Østre Stationsvej 1-5     5000 Odense C     Tel. 70 70 24 24     der@der.dk     Sitemap     Persondatapolitik